Van Essen Van Raay is verhuisd

We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Barneveld. We zijn in een karakteristiek pand getrokken. Een pand wat in de komende jaren omgebouwd gaat worden naar een sfeervolle en multifunctionele werklocatie. Volg hier ons proces…

Ons nieuwe adres
Harselaarseweg 27
3771 MA Barneveld
T 0342 421 002

Week 41

De eerste aankondigingen over de verhuizing worden geplaatst en er staat al een artikel op De Barneveldse Krant. Leuk om te zien hoe dit leeft!

Nieuwe pand van Van Essen van Raay

Week 42

Verhuizing van Essen van Raay

Vanaf deze week kun je deze herkenbare banner tegen komen. Hiermee zullen we iedereen informeren over onze verhuizing en ze geven aan dat je alle stappen ook kunt volgen via deze webpagina.

Week 43

De sleutel van ons nieuwe pand hebben we vanaf nu in handen. Er gaat nu hard gewerkt worden, want over 2,5 maand trekken we er al in.

Week 44

Aan de Bellstraat worden inmiddels de eerste standbouw-attributen ingepakt om overgebracht te worden naar het nieuwe adres.

Week 45

Aan de Harselaarseweg op industrieterrein de Harselaar in Barneveld is inmiddels alles uitgeruimd en gaan we starten met de opbouw van onze nieuwe werkruimte. Er komt meer ruimte voor iedereen, zowel op kantoor als in de montageruimte.

Week 46

Er wordt voortvarend gewerkt ook het leggen van een goede infrastructuur. In digitale tijden is dit een van de belangrijkste items. En ondertussen zitten we in de drukste periode van het jaar. Het is hard werken, maar ook erg spannend! Nog 4 weken te gaan.

Week 48

Nog maar drie weken voordat we het nieuwe pand betrekken. Met het bovenstaande ontwerp voor het toiletgedeelte willen we een lach op iemands gezicht brengen. En zo doen we meer met interieurstyling. Houd deze pagina in de gaten voor het uiteindelijke resultaat.

Week 49

Het eerste project wat gedaan is in ons nieuwe pand. Een oplegger voorzien van Royal Club signing. Langzaamaan beginnen de eerste contouren van onze nieuwe werkplek zichtbaar te worden.

Week 50

We tellen af, nog 2 weken en dan zitten we op onze nieuwe locatie. De laatste loodjes voordat we over gaan! Zoals je ziet zijn de eerste werktafels al geplaatst. De opbouw begint nu echt vorm te krijgen. Vanaf begin januari zijn we allemaal vanaf de Harselaarseweg aan het werk.

Signing & Standbouw Barneveld

Week 51

van Essen van Raay, signing & standbouw
van Essen van Raay, signing & standbouw
van Essen van Raay, signing & standbouw

Week 52

Signing en Standbouw by van Essen van Raay

Verhuizen

Vanaf nu zitten we op de Harselaarseweg 27!

Signing en Standbouw by van Essen van Raay

Week 1, 2018

We zijn verhuisd

Vanaf nu werken we vanuit onze nieuwe locatie, Harselaarseweg 27! De printers draaien weer op volle toeren en iedereen is zijn nieuwe werkplek aan het ontdekken.