De Open Dag was fantastisch!

Bekijk de beelden die we op die middag gemaakt hebben. Veel aanloop en leuke gesprekken van klanten, relaties en ge√Įnteresseerden uit de Barneveld eo. Voor iedereen was er wat te doen, van letters pellen, poffertjes eten of gewoon een gezellig gesprek. Allemaal bedankt voor jullie komst!

Ons adres
Harselaarseweg 27
3771 MA Barneveld
T 0342 421 002

Opening pand van Essen van Raay

Week 18, ’18

Ondertussen komt onze Open Dag van 18 mei steeds dichterbij! De voorbereidingen worden getroffen. Aan het pand, maar ook intern. Kom kijken en wrap zelf eens een auto! Je zal zien dat het nog niet zo eenvoudig is.

Week 8, ’18

Deze week hebben we intern de eerste poster opgehangen voor onze ‘open doe-dag’. Op 18 mei gaan we de deuren officieel openen en doen dat natuurlijk niet zonder een gezellige catering en vele demo’s en activiteiten voor iedereen. Kom dus gerust kijken, aanmelden is niet nodig!

Open dag van Essen van Raay

Week 4, ’18

Van Essen, Barneveld - Signing

Week 3, ’18

Zoals we eerder al zeiden is de verbouwing nog gaande, terwijl de volledige productie al weer op volle toeren draait. De productiehal is straks volledig verwarmt via de vloerverwarming. Zo ontstaat er een goede werkklimaat voor b.v. het plakken van volledige trailer(combinaties).

Week 1, ’18

We zijn verhuisd

Vanaf nu werken we vanuit onze nieuwe locatie, Harselaarseweg 27! De printers draaien weer op volle toeren en iedereen is zijn nieuwe werkplek aan het ontdekken.

Week 52, ’17

Signing en Standbouw by van Essen van Raay

Verhuizen

Vanaf nu zitten we op de Harselaarseweg 27!

Signing en Standbouw by van Essen van Raay

Week 51, ’17

Week 50, ’17

We tellen af, nog 2 weken en dan zitten we op onze nieuwe locatie. De laatste loodjes voordat we over gaan! Zoals je ziet zijn de eerste werktafels al geplaatst. De opbouw begint nu echt vorm te krijgen. Vanaf begin januari zijn we allemaal vanaf de Harselaarseweg aan het werk.

Signing & Standbouw Barneveld

Week 49, ’17

Het eerste project wat gedaan is in ons nieuwe pand. Een oplegger voorzien van Royal Club signing. Langzaamaan beginnen de eerste contouren van onze nieuwe werkplek zichtbaar te worden.

Week 48, ’17

Nog maar drie weken voordat we het nieuwe pand betrekken. Met het bovenstaande ontwerp voor het toiletgedeelte willen we een lach op iemands gezicht brengen. En zo doen we meer met interieurstyling. Houd deze pagina in de gaten voor het uiteindelijke resultaat.

Week 46, ’17

Er wordt voortvarend gewerkt ook het leggen van een goede infrastructuur. In digitale tijden is dit een van de belangrijkste items. En ondertussen zitten we in de drukste periode van het jaar. Het is hard werken, maar ook erg spannend! Nog 4 weken te gaan.

Week 45, ’17

Aan de Harselaarseweg op industrieterrein de Harselaar in Barneveld is inmiddels alles uitgeruimd en gaan we starten met de opbouw van onze nieuwe werkruimte. Er komt meer ruimte voor iedereen, zowel op kantoor als in de montageruimte.

Week 44, ’17

Aan de Bellstraat worden inmiddels de eerste standbouw-attributen ingepakt om overgebracht te worden naar het nieuwe adres.

Week 43, ’17

De sleutel van ons nieuwe pand hebben we vanaf nu in handen. Er gaat nu hard gewerkt worden, want over 2,5 maand trekken we er al in.

Week 42, ’17

Verhuizing van Essen van Raay

Vanaf deze week kun je deze herkenbare banner tegen komen. Hiermee zullen we iedereen informeren over onze verhuizing en ze geven aan dat je alle stappen ook kunt volgen via deze webpagina.

Nieuwe pand van Van Essen van Raay

Week 41, ’17

De eerste aankondigingen over de verhuizing worden geplaatst en er staat al een artikel op De Barneveldse Krant. Leuk om te zien hoe dit leeft!