Skip to main content

Industrieel restylen zonder verbouwen!

By juli 14, 2017januari 28th, 2020Algemeen
Interieur restylen, Barneveld

We lijken geen genoeg te kunnen krijgen van de stoere vintage/ industriële stijl in woningen, winkels of kantoren. De industriële stijl is perfect te combineren met andere stijlen en geeft een stoere sfeer.
Er wordt veel gebruik gemaakt van ruige materialen zoals steen, beton, hout en staal. Wilt u dit ook, maar wilt u niet gelijk het hele huis of bedrijf verbouwen? No problem! Wanneer u weet wat we voor u kunnen betekenen, gaat er een wereld voor u open!

Hieronder een aantal mogelijkheden waarbij geen verbouwing aan te pas komt!

Meubelrestyling: we kunnen uw bestaande meubels restylen door speciale folies te gebruiken die het industriële gevoel versterken. Deze folies met een industriële uitstraling zijn er in diverse uitvoeringen, types en kleuren. Zo bestaan er folies met een houtstructuur, textielstructuur, metallic look, beton look, carbonstructuur en nog veel meer! Deze hoogwaardige decoratiefolie geeft een interieur op snelle en relatief goedkope manier een compleet nieuwe look. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wandrestyling: een gemetselde- of betonnen muur maakt uw industriële ruimte helemaal af. De techniek van nu en beschikbare materialen maken het mogelijk om op allerlei materialen, grootformaat te kunnen printen. Elke gewenste afbeelding is mogelijk. Of u nu gaat voor een metalen afbeelding met klinknagels, een afbeelding van een stenen muur of een betonlook, het vergroot allen de industriële sfeer in de ruimte.

TIP: Geef je muur een extra dimensie door in hetzelfde materiaal een freestekst/vorm te plaatsen. Zo creëer je nog meer diepte en word de beleving van het materiaal versterkt.