Over VEVR

Met frisse ideeën verrassen we onze klanten

Natuurlijk zijn we oplossingsgericht. Als een opdrachtgever een probleem of uitdaging heeft dan denken we graag mee. Maar we gaan hierin graag een stapje verder. Niet alleen maar meedenken maar ook andere mogelijkheden zien. We willen altijd het beste uit situaties halen en proberen te verrassen met nét die andere insteek, die betere oplossing, dat kleine detail.

Bekijk onze klanten
Vanuit de historie bezien

Al 30 jaar een begrip in signing

Wat we doen, doen we al een hele tijd. Al 30 jaar leveren we onze diensten rondom fleet, signing en standbouw. Dit levert een mooi portfolio op maar vooral heel veel mooie langdurige relaties met klanten. Onze ervaring en kennis is een stevig baken en heeft gezorgd voor een internationaal opererend, gezond bedrijf.

Bekijk onze cases
Een blik in de toekomst

Waarom zijn we er nog over 30 jaar?

Met onze basis zit het wel goed. Maar hoe zorgen we ervoor dat we ook nog de volgende 30 jaar actief kunnen zijn? Bijblijven is ons codewoord. Vooruitstrevend zijn. Met de tijd meegaan of liever nog: de tijd vooruit zijn. Wij leren constant bij en innoveren in materialen en machines. We gaan mee met technische ontwikkelingen en houden de trends in de gaten. Op deze manier maken we onszelf futureproof en zijn we constant klaar voor de volgende 30 jaar.

Why don’t you give us a call ?

We geven je graag de beste klantbeleving!

Weten hoe het werkt of de onovertroffen "VEVR experience" beleven? Neem contact met ons op. Een van onze accountmanagers staat je graag te woord. En met een heel team aan professionals achter zich, is er altijd een geschikte oplossing te realiseren! Ons streven is altijd om een relatie op te bouwen en meer te zijn dan een leverancier.

Neem contact met ons op