Vacature Meewerkend Teamleider/Trainer Signmaker (fulltime)

De werkzaamheden

Als Meewerkend Teamleider/Trainer Signmaker ben je dagelijks actief met het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande reclame-uitingen. Van een eenvoudige belettering tot een volledige carwrap. Je steekt dus zelf nog dagelijks de handen uit te mouwen, maar je motiveert en stimuleert en traint ook je collega’s om hun werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. In deze functie vervul je daarom tevens de rol van trainer in folieverwerking en carwrapping. Door jouw ervaring en leiderschapsstijl neem je collega’s mee in het proces. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent de verbindende factor tussen je team en overige collega’s.

Je kan diverse plakwerkzaamheden, zowel intern als op locatie, perfect zelfstandig maar ook in teamverband uitvoeren. Het werk dat je doet voer je uit met passie voor het vak en oog voor kwaliteit en de wensen van de klant. Op locatie ben je het aanspreekpunt voor de klant.

Je profiel

  • aantoonbare ervaring in de signbranche
  • ervaring in carwrappen
  • goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel
  • flexibel ingesteld en denkt in oplossingen
  • representatief en klantgericht
  • goede communicatie vaardigheden
  • zorgvuldig in je werkzaamheden
  • bezit juiste kennis van signproducten

Ons bedrijf

Je komt werken bij een informele organisatie die werkt voor veel A-klanten en toch oog blijft houden voor elk ander type klant. De werkzaamheden vinden plaats vanuit een industrieel pand dicht gelegen bij alle snelwegen in het midden van het land. Er is een beletter- en wrapruimte van ruim 700 m2 om je werkzaamheden vakkundig en professioneel uit te kunnen voeren.
Het bedrijf is volop in beweging en er zijn gezonde ambities.

Het aanbod

Een leuke en uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met doorgroeimogelijkheden. Je salaris is marktconform maar vooral afgestemd op wat jij kan brengen.
Interesse? Stuur een e-mail naar vacature@vevr.nl, t.a.v. Marije Kuppens.