Skip to main content

Een nieuwe jas

By juli 19, 2017januari 28th, 2020Algemeen
Website van Essen van Raay

Al 30 jaar lang zijn wij bij VEVR continu bezig met verbeteren en verder groeien. Ook vandaag staan we weer op het punt een nieuwe stap te zetten. Met deze nieuwe site en blog houden wij onze klanten graag op de hoogte wat er binnen ons bedrijf afspeelt. Meegaan met de tijd en blijven ontwikkelen heeft altijd centraal gestaan bij ons. Daar is deze vernieuwde site een goed voorbeeld van. Op de site staan vooral onze klanten in de spotlight. Want wie kan er nu beter vertellen over onze kwaliteiten?

Zoals u ziet is onze site in een nieuw jasje gestoken. We hebben er voor gekozen een groot deel van de website toe te wijden aan cases. Voor deze cases zijn we naar de klant toegegaan en hebben wij ze geïnterviewd over onze samenwerking. Wij kunnen namelijk wel over onszelf vertellen, maar het is interessanter om dat van onze eigen klanten te horen. En ondanks dat we een klant altijd met een goed gevoel willen achterlaten, waren we toch positief verrast over de uitspraken van onze klanten na de interviews. Zo staat in de case van Jaap van der Veer: ‘Ik beschouw ze eigenlijk een beetje als familie.’ Ook Jantine van de Kraats praat lovend over onze samenwerking: ‘VEVR regelt dit allemaal. En daar word ik blij van!’ Dit is fantastisch voor ons om te horen te krijgen van een klant, maar daarom ook des te leuker om het op onze site te delen!

‘Ik beschouw ze eigenlijk een beetje als familie’

Ook zullen op de website geregeld blogs zoals deze verschijnen. In deze blogs zal worden geschreven over de ervaringen van onze medewerkers, nieuwtjes op het gebied van signing of andere zaken die met ons vakgebied te maken hebben. Daarmee hopen we de website persoonlijker en aantrekkelijker te maken. U kunt ons ook volgens via Instagram, zo geven we u regelmatig een kijkje in onze keuken.

Met deze eerste blog maken wij weer een stap om onszelf te blijven verbeteren. Ik nodig u ook van harte uit om de cases op onze site te lezen. Als u enthousiast bent geworden na het lezen hiervan, neem dan vooral contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Nieuwe blogs en cases komen eraan, houd de site dus vooral in de gaten de komende tijd!