Spierings kranen
Soms wordt de signing ook op hoogte geplakt, tot wel 30 meter toe
Traditioneel geplotte teksten
Markering geplakt in standaard of reflecterende folie

’Als onze kranen bij ons de deur uitgaan zijn ze startklaar.’

Spierings Mobile Cranes bouwt ieder jaar zo’n 75 nieuwe kranen. Daarnaast is er de revisie van ongeveer 25 kranen die naar een nieuwe eigenaar gaan. Jeroen Kerkhoff is Sales Engineer bij Spierings Mobile Cranes. In zijn functie is hij onder andere verantwoordelijk voor Sales in Scandinavië en België:

‘VEVR plakt voor ons alle kranen, zowel de nieuwe als de gereviseerde. Spierings Mobile Cranes heeft klanten in heel Europa. Dat betekent dat we voor de markering op de voertuigen – die in verschillende landen aan verschillende eisen moet voldoen – willen samenwerken met een partij die behalve de reclame, ook de markering volgens de regels kan aanbrengen. Als de klant de kraan ontvangt, is hij ‘rijklaar’!

Spierings kranen, belettering van Essen van Raay
Spierings Kranen signing

Snel en flexibel

Koos Spierings, Commercial Director (en neef van de oorspronkelijke oprichter van het bedrijf) en Kerkhoff zijn het eens over de eigenschappen die ze zoeken in hun leveranciers: betrouwbaarheid en goede kwaliteit. Spierings: ‘VEVR is niet de goedkoopste, maar dat hoeft ook niet. Wij willen kwaliteit. Kerkhoff voegt daar ‘flexibiliteit’ en ‘snelheid’ nog aan toe: ’Het plakken van de kranen gebeurt in de laatste fase van de bouw. Die periode van ongeveer tien dagen wordt door onze werkvoorbereiders gepland en ook met VEVR kortgesloten. Juist als je aan het eind van een productieproces zit, schuift er nog wel eens wat. Dan is het heel fijn dat VEVR kan meebewegen.’

Tot slot nog even een vraag: die kranen, die zijn best hoog… Klimmen de medewerkers van VEVR de lucht in om hun werk te doen? Kerkhoff: ‘Nee hoor, het plakken van de zogenaamde ‘torendelen’ gebeurt op de grond, daarna wordt de kraan afgemonteerd.

Spierings kranen
Spierings kranen, signing van Essen van Raay
Spierings Kranen, singing van Essen van Raay
Spierings Kranen, singing van Essen van Raay
Spierings Kranen, singing van Essen van Raay

Over Spierings Mobile Cranes

Spierings Mobile Cranes heeft zich sinds 1987 ontwikkeld tot marktleider op het gebied van mobiele torenkranen. Inmiddels is het een internationaal bedrijf met 170 specialisten in dienst. Meer dan 800 kranen vonden hun weg in Europa, Azië en Afrika.