Hunkemoller, signing by van Essen van Raay
Behang patroon op stevige muurfolie t.b.v de paskamers
Freesletters Acrylox voor 3D effect

‘Herkenbaarheid en een eenduidige uitstraling’

Britta Hall is Global Retail Experience Manager bij Hunkemöller International. In die functie is ze in eenvoudige bewoordingen ‘verantwoordelijk voor hoe de winkels van Hunkemöller eruitzien’. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa: ‘Alle winkels hebben een direct herkenbare uitstraling en inrichting. Onze klanten moeten eenvoudig hun weg vinden in het aangeboden assortiment, onafhankelijk van welke winkel ze bezoeken. Die eenduidige lijn zie je ook terug in onze etalages’.

Hunkemoller, pand signing
Instore signing, Hunkemoller

Nieuw beeld achter de kassa’s

Voor Hunkemöller heeft VEVR de signing van de oppervlaktes achter de kassa’s uitgevoerd. Hall: ‘We waren toe aan vernieuwing en hebben nu gekozen voor grafisch beeld in plaats van foto’s’.
Door interne omstandigheden was Hall wat directer betrokken bij het project dan normaal gesproken: ‘Doorgaans heb ik niet direct contact met de leveranciers die betrokken zijn bij de winkelinrichting, maar de ervaring met VEVR was een prettige. Ze zijn betrouwbaar en leveren tijdig. Zowel hun materialen als de service die ze bieden zijn van goede kwaliteit. De communicatie verloopt prettig, ook omdat je contact hebt met een vaste aanspreekpartner binnen het bedrijf.’

Prijs-kwaliteit in goede verhouding

Een internationaal bedrijf als Hunkemöller werkt voor een dergelijk project met een offertetraject. Hall: ’We vragen verschillende partijen een offerte uit te brengen en vanzelfsprekend wordt dan goed gekeken naar de prijs. Dat wil niet zeggen dat de goedkoopste aanbieder als winnaar van de opdracht uit de bus komt: we zoeken naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We zochten een mooi en duurzaam resultaat voor een betaalbare prijs. Dat heeft VEVR voor ons geleverd.’

Hunkemuller International, locations
Hunkemoller Counterbow
Hunkemoller, kassa stickers
Doutzen Kroes, Hunkemoller campagne

Over Hunkemöller

Hunkemöller was founded in 1886, in Amsterdam, by Wilhelm Hunkemöller and his wife Josephina Lexis. Hunkemöller is an originally Dutch company and the largest high-street lingerie brand of the Benelux. With some 4,000 employees and more than 800 stores in 23 countries, Hunkemöller is rapidly expanding throughout Europe. You can currently find our stores in the Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Germany, Denmark, Saudi Arabia, Egypt, Spain, Aruba, Curaçao, Russia, Sweden, Austria, Morocco and Bahrein.