Herzog Medical by van Essen van Raay
Happy customer, daar doen we het voor!

‘In een woord…’

‘Meedenkend …, flexibel, maar ook creatief en betrouwbaar.’ Zo beschrijft Bianca Ravelli, officemanager bij Herzog Medical VEVR in … nou ja: vier woorden.

Ravelli werkt al vijf jaar bij Herzog Medical in verschillende functies. In haar huidige rol is ze onder andere verantwoordelijk voor sponsoring en evenementen: ‘Ons bedrijf is gespecialiseerd en op dit moment marktleider in sport-compressiekousen, een steunkous die in de sportwereld wordt gebruikt om blessures te voorkomen of verhelpen en herstel na sportprestaties bevordert. Giro-winnaar 2017 Tom Dumoulin draagt ze zelfs!’

Herzog autobelettering, ontwerp Creatief Gezien

Van gehuurde stand naar eigen stand

Herzog Medical is veel actief op beurzen. Ravelli: ‘Eerder huurden wij een stand bij VEVR. Het stalen frame werd door hun stand bouwers op beurzen professioneel in elkaar gezet.’ Naarmate er meer beurzen bezocht werden en Herzog Medical groeide, ontstond de behoefte aan een ‘eigen’ stand: ‘Dat werd er een met een kunststof frame dat door middel van koppelstukken in elkaar gezet kan worden. Een dergelijke constructie geeft ons de mogelijkheid om de stand flexibel in te zetten en in te richten. We kunnen de stand bovendien zelf opzetten!’

De aanschaf van een eigen stand is een investering waar je goed over nadenkt. Ravelli: ‘Samen met VEVR hebben we gekeken naar de beste opties. Het uiteindelijke resultaat is een combinatie van standaard stand-onderdelen en onderdelen die specifiek zijn voor Herzog Medical. Voor bijvoorbeeld de reclame-doeken hebben we ook gewerkt met ‘Creatief Gezien’, een partner waarmee VEVR nauw optrekt.

We stonden er dus goed bij, bijvoorbeeld tijdens de Marathon Rotterdam Sport Expo, dit jaar!’

Herzog packaging design

Over Herzog Medical

Herzog Medical is een groeiend bedrijf dat bestaat sinds 1 mei 2008. Leverancier van onder andere sport-compressiekousen en diverse andere producten die als doelstelling hebben om sporters – aan de top, recreatief en alles daar tussenin – te ondersteunen bij het voorkomen van blessures en het herstellen na sportactiviteiten.